Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte Att min första Kärlek Skulle Krossa Med Ömhet Bli Den


Jag trodde

Den
..
Sista
Nu känner jag så här
Sa du
Som den självklaraste
Sanning
Och
I detta
Nu
Ligger
Hela
Min
Fasa




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 262 gånger
Publicerad 2011-01-27 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl