Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppköp



Mokka-kaffe
WC-papper
grisöron åt Bella


sms:a en vän
le åt kassörskan
betala kontant




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-27 08:31



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
snygg vardag med extra piff
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP