Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur vägen



ingen kunde hjälpa mig
jag kunde bara gå

själv,

mot något jag kände till
en slags trygghet


inte var det för att skada någon
för att inte hindra någon

inte stå ivägen, gå ur
vägen

din,

egen väg









Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-27 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP