Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den tredje vägen





han kom fram till en vägkorsning
med Kierkegaard under armen
han som aldrig ångrat nånting
nu visade självmordet sitt fula tryne
"vik hädan !" skrek han
röjde egen väg




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2011-01-27 10:03



Bookmark and Share


  Deva
kaxigt!
2011-01-28

  Minkki VIP
Stark!
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP