Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förintelsedagen

 

inte judarnas eller romernas

de handikappades, eller homosexuellas

eller andra grupper som inte passade in

 

denna dag är en erinran

om den fasansfulla grymhet

som mänskligheten kan besitta

 

samt en påminnelse

till vaksamhet mot

de avhumaniserade tendenser

 

i vårt eget samhälle

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 194 gånger
Publicerad 2011-01-27 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth