Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zenpromenad



undan för undan
går stegen jag

tar, räknar

en zenpromenad


tvingar mig ut i vinterkyla
röra mig, stilla

i tanken


kan jag glömma?
kan du förlåta?

kan jag förlåta denna dag
jag vänt


kärleken ryggen






Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-27 13:34



Bookmark and Share


  Elwania
ja det är det kärleken gör .........
förlåter
2011-01-28

    ej medlem längre
Mycket tänkvärd
2011-01-27

    ej medlem längre
andas in, andas ut
var andetag är nu
2011-01-27

    ej medlem längre
starkt sessan
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP