Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid aktuellt på olika sätt och platser. Tyvärr.


Tröstlös röst


Mamma vakna
Jag är hungrig
Vakna

Vakna mamma
Det är inte roligt längre
Vakna

Mamma vakna! Vakna mamma!
Varför är du så kall?
Mamma

Vi måste härifrån mamma, vakna!
Dom kommer jag hör dom dom kommer närmre
jag är rädd mamma jag är rädd! Vakna, snälla mamma
vakna du måste upp nu jag är hungrig och jag fryser
mamma mamma jag är så rädd dom är här!
Mamma! Dom är här!
Släpp! Släpp mig, det där är min mamma
hon vaknar snart släpp jo hon vaknar snart

Mamma! Vakna!
Dom tar mig, det gör ont!
Hjälp mamma!


Vakna
Snälla mamma

Vakna




Fri vers av Shininkagemusha
Läst 576 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-27 15:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vet inte riktigt hur du gör de, men så starka känslor på så få rader!!
2014-05-08

  Doptera
"det där är min mamma
hon vaknar snart släpp jo hon vaknar snart"

minnen...
aj.

ett alldeles fruktansvärt fantastiskt verk...
2012-03-16

    Igot Tochange VIP
Barnets röst skär i mig redan efter de första raderna.
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha