Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under ytan.

press
jäkt
hets
stress
ångest
rädsla
oro
fruktan
bävan
ängslan
frustration


alla känner samma sak
men tyst

sätt på din glada mask.




Fri vers av lapaix
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-27 16:29



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Se upp kan sluta i poststress
eller synapskolaps:(
Bra skrivet om stressrelaterat.
2012-08-13

    AA VIP
Bra fångat. // AA
2011-03-19

  dagbokspoesi
Applåd!
2011-01-27

  Katarina O´Nils Franke
Träffande uppradning av hur det känns och hur man tänker när man är stressad.
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

lapaix
lapaix