Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför händer ingenting med detta ?


Mobbingoffer tvingas byta skola - Än idag !

Visserligen har många skolor tagit rejäla tag mot mobbingen, men andra verkar,fortfarande, ta denna farsot med en klackspark . Varför skulle ,annars, drygt 140.000 (¤) svenska barn och ungdomar gå till skolan med olust och illamående ?
Och, bevisligen, MOBBAS ca 60.000 (¤) barn och ungdomar i våra skolor..... Varje ÅR ! Och , kanske, VARJE skoldag på året ! Denna VIDRIGA företeelse brer ut sig , TROTS ALLA aktioner, ALL information och ALL verksamhet som har som syfte att UTROTA denna sjuka smitta ! Undertecknad anser att DALTET med mobbingledarna MÅSTE få ett SLUT ! De ska, först och främst, få kraftiga rättspåföljder (om de då är över 15) och sedan (gäller även de under 15) AVSTÄNGAS från skolorna, alternativt BYTA skola !Det är INTE offret som ska tvingas till att byta skola, det ska vara FÖRÖVAREN (mobbingledaren) ! På det viset kan man , äntligen, få varaktiga resultat i kampen mot denna fascistoida företeelse !

(¤) = Statistiksiffror : Från P1 denna vecka....

----

--




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-27 16:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mobbare ska ha stryk. Det är det enda språk de förstår. Sluta dalta med de där Satans svinen.
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska