Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förfrågan

Snälla
Du kan väl?
Bara något
Litet
Krälar
Fåfängt
Era dårar!
Att be någon
Om kärlek
Är idioternas
Sista hopp
Som sanden
Som rinner
Mellan
Låren
Fuktade
Av
Fruktan




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-27 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl