Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du brukar som du vill (2011)


Så du har bestämt dig,
jag är inget att ha längre,
nu är fritt fram för ondska,
gräddfil för nutidens intelligens.


Vi som var så enade,
sinnen som var förenade,
jag undrar hur gick det så
min vän, du var en gång...




Prosa av Järnkatten
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-27 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten