Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och kråkorna sitter på skorstenarna

januari. det snöar och smälter och snöar igen

jag sitter still, fryser. lyssnar på tom waits om för två månader sen. november.
november seems odd, you're my firing squad
exekution s. -en - er • utförande; verkställande (av dom); avrättning
exekutionspluton
vad utför jag, vem avrättar jag?
jag utför ingenting. jag sitter still, fryser.
det snöar och smälter och snöar igen.
jag avrättar ingen, jag siktar inte ens på någon.
fast jag sköt undan tankar på dig & november var underligt.
det snöade i november. nu smälter det, och snöar igen.
jag tänkte på dig i november. jag sköt undan dig, och nu tänker jag på dig igen.
det borde sluta snöa.

(go away, blow your brains out)




Fri vers av fredagar
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-27 17:13



Bookmark and Share


    priscilla
fin stil på skrivandet!
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

fredagar
fredagar