Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resultatet av en natt

du undviker min blick
är du rädd för att minnas?

(puls mot puls och slag mot slag
rytmen, håll rytmen
jag måste ta tag
i ditt hår, hålla koll
på din ivriga tunga

har det
känts
såhär
förut?

mun mot mun och hud mot hud
andas, bara andas
du viskar "åh herregud"
i mitt öra, mina naglar
i din rygg och åh

låt
det
aldrig
ta slut)

jag undviker din blick
jag är rädd för att minnas.




Fri vers (Fri form) av fredagar
Läst 666 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-01 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredagar
fredagar