Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

& jag är medveten om det jag gör för att ha dig kvar är det som driver dig iväg

& om du undrar
varför jag inte sträcker ut min hand mot din
är det för att jag är rädd att
du ska släppa taget

& om du undrar
varför jag inte vill somna bredvid dig
är det för att jag är rädd att
du inte ska vara kvar när jag vaknar

& om du undrar
varför jag tvekar med att säga jag älskar dig
är det för att jag är rädd att
du ska försvinna

& jag vill inte att du ska släppa taget
& jag vill inte att du ska vara borta när jag vaknar
& jag vill inte att du ska försvinna

& jag vill ha dig kvar




Fri vers av fredagar
Läst 425 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-08 19:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
visa denna, ock denne vill stanna.

Vanligtvis måste jag säga att jag inte är helt överförtjust i krumelurer i dikter men du får till det väldigt skönt i denna, så jag köper det. Den gigantiska gullighetsfaktorn gjorde nog sitt till:)
2011-08-02

  Lindalou
Vackert och sorgligt. Så kan man ju faktiskt känna ibland, att man älskar någon så mycket att man är rädd att visa det för då kanske man förlorar denne.
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

fredagar
fredagar