Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men jag vågade inte, som vanligt

& allt jag ville fråga
var
"vad gör du ikväll"

eller
"var gör du alla kvällar
framöver för
jag vill inte förlora dig
igen"




Fri vers av fredagar
Läst 524 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-08 21:56



Bookmark and Share


    Immediate
Argh. Känner igen mig. Så enkelt, så jävla träffande.
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

fredagar
fredagar