Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orden jag aldrig når ut med


Ett evigt kaos mellan hopp och förtvivlan

En vecka fick jag
en vecka av ett år gav du mig
en vecka fick jag känna hur det känns att verkligen bli sedd av dig
en vecka och jag var tillbaka på ruta ett

men efter en vecka drog du mattan undan mina fötter
efter en vecka lyckades du förgöra mig
efter en vecka och du har fått mig till att känna mig som den mest lättlurade och utnyttjade själ

allt detta på en vecka
medan jag gav dig ett år




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-27 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria