Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för att du gick..


Tack för det du gav

lögnen som säger att jag glömt

där känslan har gått vidare och bytt skepnad

Den börjar förvandlas till en sanning av verkligheten

men ibland så vill jag inte att det ska vara sant att jag kommit över dig

Kanske var du bara fel...

men i mitt hjärta var du perfekt

perfekt för mig...




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-07 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria