Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man ingen ängel är så flyg men bara med luft som är sann... Ta ingen luft som inte finns du blir så FUL då


Människor föds utan vingar

Jag skrattar idag åt personen jag minns
När du flyger där uppe
Där allt är blått

Hoppas du njuter av vingarna du fått
Flyg hjärtat flyg

Ta hjälp av något som är falskt
För mig kan du inte längre få ur balans

Flyg




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-10 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria