Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänker du någonsin på mig???

tankarna tynger mig mer och mer
kanske är det så att du aldrig känner att du behöver se
Saknaden blir större
tillfällena då jag tar upp telefonen kommer allt oftare

Jag kämpar varje dag för att inte ge efter
Säger till mig själv när jag hamnar i verkligheten där jag ännu inte glömt dig

Fan att jag ska fortsätta söka efter dig






Fri vers av Nike_Victoria
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-24 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria