Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
no strings attached....


finns inget mer till vår historia...


varje morgon ett hopp om att bli älskad av dig
varje natt en längtan att få höra din röst igen
varje dag var en önskan på det lyckliga slutet

som en kärleksfilm med ett dåligt slut..

dom får aldrig varandra
han öppnar aldrig ögonen och se
det de kommer inget 15 år senare

det lyckliga slutet suddades ut
lyckans finner dom hos andra

men hon kommer alltid titta sig om i staden där chansen finns att få en glimt av han..

han kommer se det här, för han finner alla sidor där hon finns och han kommer kolla ett tag till...
men hon kommer aldrig veta varför

och han kommer alltid se hennes påklistrade leende men aldrig förstå vad som finns bakom..





Fri vers av Nike_Victoria
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-04 00:03



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Känner känslan...
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria