Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske svaret du söker eller frågan där jag söker

Vad är det du vill finna som du inte redan vet
Vad är det du söker som du här aldrig kommer se

Vill du veta att jag mår bra att jag bara glömt och aldrig mer vill åter dig se?

Eller vill du veta att jag saknar dig än?
att jag saknar ditt leende, sättet du talar, stilen som du går...

Eller kanske jag bara saknar att det aldrig åter kommer bli vi två...
Vänner eller ej jag glömmer aldrig dig!




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-03 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria