Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Helt vanlig dag


På Cafeét satt kriminelle Bengt
och åt morotskaka

På torget snurrade Livets karusell

Bland Loppisfynden spatserade svikna Ulla
med sina röda Botoxsvullna läppar

Hon var på jakt efter C-vitamin och ett brunt Gevär




Fri vers av Yarissa
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-27 22:42



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Vad skall jag nu säga........härligt kanske.......bra kanske......lysande kanske........????????

jag skrattar i varjefall att du skriver som jag ibland eller som jag skulle vilja.........BRA
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa