Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pianisten's 88 toner. V2

noterna på pappret
kröker fingrar
växer fram
som ett efterskalv, är du pianisten
88 sätt att beröra
du kan varken se eller höra
men du spelar så vackert av bristen

solen droppar ner
emot dina flimmertrådar
ett fråga
som ännu ballanserar över tungor
en chans att leva
när andningen nu trevar
är det du, som håller mina lungor




Fri vers av StepUp
Läst 595 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-28 00:15



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Det finns musik bakom denna. Inte så lättillgänglig. Kräver. Jag tycker om den.
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

StepUp