Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ankan i Istid

Ankan Agneta satt fastfrusen i sin damm
Hennes skadade ben
tog henne inte längre fram

Hon var kall och dyster
Livet hade tappat sin lyster

Hon såg inget för skogen skymde
Höll utik efter Ankan Thure
Som ifrån henne rymde

Plötsligt hon utbrister:
Nu ska jag utforska mitt känsloregister

Hennes ömma hjärta svämmade över
blev till tårar
Ja, mer än man behöver

Isen smälte och Agneta tog sig loss-
även från Ankan Thure -
Hennes Bromskloss




Bunden vers (Rim) av Yarissa
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-28 11:16



Bookmark and Share


    Joytan
Gillas skarpt!! Smart.
2011-01-29

  Lars E Jönsson
Saga för vuxna..........listig text och bra rim
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa