Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ska för alltid bo i mitt hjärta



jag upptäcker
glömmer

förlåter, våra strider


du gav mig mod
att möta min skugga

omfamna
omformatera

kanalisera den


du har gjort djupa spår
i min livsväg

jag glömmer dig ej


jag minns dig och det du gav
det jag tog med mig


vår kärleks grav
allt fick en ände

fastän ömhet och närhet fanns där


i mitt hjärta ska du få bo tills jag dör
och aldrig stelnar kärleken

eller brinner upp,
för den är där


oavsett om vi är
du och jag

som vi var


håller jag dig kär






Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-28 12:37



Bookmark and Share


  Janne
Så kärleksfullt
bra skrivit
2011-01-28

  Järnkatten
Svårt att älska, än svårare att låta bli...
2011-01-28

  Tillbringaren VIP
Vackert
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP