Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potatisnytta


En säck Morötter bars av bonden

Det var midsommar

Jorden var full av nyttiga knölar

Drängens muskler var fulla med snaps




Fri vers av Yarissa
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-28 13:17



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
jag skrattar hejdlöst................TACK
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa