Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trumman på botten av allt

hösten är en stor trumma
på botten av allt

en man går omkring
och tänder lysrör i ditt huvud
han virar stålull runt små fågelhjärtan

vi sover i askan av samma bomb
och vaknar i dyningarna av samma svallvåg

urskriket är en blixt genom träden
och alla nyföddas strupar





Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 333 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-28 14:35



Bookmark and Share


  stenhur VIP
orden hittar varann
och en mening utanför sig själva
det är bra
2011-01-28

  Mr Lindemann VIP
Det var en del vassa formuleringar här i din skrift

det visar på att din penna har lyskraft

gillar speciellt:"vi sover i askan av samma bomb
och vaknar i dyningarna av samma svallvåg "
2011-01-28

  L Patrik W Johansson VIP
Det här var en riktig rebirthing dikt

med nåjdtrumma och lägereld och allt

Be well,
LPWJ
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin