Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zenpromenad II, i mildvinterblåst





inte försöker vinden blåsa mig omkull
på min mildvinterpromenad

den får mig att balansera



jag räknar till tio, börjar varannan
höger, varannan vänster

det balanserar mina hjärnhalvors aktivitet



inte blåser någon ner mig där jag går
jag får gå i lugn och ro

och tänka saknad, kärlek samvetsro
då jag räknar







Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-28 14:50



Bookmark and Share


  Elwania
verkligen kreativ både på andligt och fysisk plan
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP