Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min brors dörrar




lägger ifrån mig
"En dåre fri"
och tänker på min bror

han häktade av dörrar
han flyttade runt
eller bara kånka på
bar på som stora portföljer
brydde sig om

han såg viktig ut

det var så fint gjort

han och dörrarna
blir en bild
av mitt ideal

jag vill också ha en dörr

jag tänker inte ansöka den här gången

jag vet
vad man gör
med dörrar

jag har sett på

och jag vet att jag älskar det

hur min bror häktar av
gungar in den under armen
som en direktör
för ett mycket STORT FÖRETAG

och går
sin väg




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-28 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP