Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är

när din blick når ända fram
för att stanna kvar
växer en känsla av lycka
inom mig
vi är




Fri vers av mariasan
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-31 23:36



Bookmark and Share


  stenhur VIP
enkelt, fint, sant
2011-02-11

  Lars Hedlin
VAckert att bara vara........................
2011-02-03

    ej medlem längre
Så få ord
så mycket som rymms ..
Fint.
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan