Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läka mitt hjärta genom dagen



vaknar ensam
i en trädgård av mildvinter

vinden viner och kastar
topparna i träden


jag har drömt bort tid i natt
drömt, för att läka blödandet

i mitt hjärta


den vakna tiden nu
från morgonens första ljus

till dagens långsamt slingrande
genom rutiner


jag håller mig sysselsatt
för att läka smärtan

i mitt hjärta


vi är separerade nu
av anledningar som kanske är helt onödiga

vi behöver leva separat,
men vill vara tillsammans

och detta kan jag inte styra nu


jag saknar din närvaro
jag väntar in natten

att sova och drömma mig bort
för att läka mitt hjärta

som ännu finns hos dig






Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-29 09:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker.
Kärlekens smärta.
Vi är alla sammanlänkade.
2011-01-29

    ej medlem längre
Dikt som vibrerar av smärta o styrka.
Väldigt vackert format, raderna når rakt in o berör..
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP