Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken förblöder

Kärleken vi en gång hade blöder
Men dina ögon glöder
Såret kanske aldrig går att sys ihop
Varje gång jag ser dig faller jag ner i en grop

Våran kärlek blöder
Genom din mun du hat föder
Blodpölar formas orent
Snart är det försent

Våran kärlek blöder
Det är döden vi möter
Våra hjärtan förblöder
Nu är våran eviga kärlek över




Fri vers av teaterapa
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-29 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah.....vackert mitt i all tragik
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa