Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
----


Om:Att Vilja !

Vilja kan ha fast man inte kan
för man kan om man vill.....

----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-29 21:40



Bookmark and Share


  lilla t
hm,, *klurar lite* myter ska spräckas...

jag skulle nog velat ändra i din text, vilket beror på mina tankar om det du så väl skrivit:

Vilja kan ha fasta
fast man inte vill
trotts detta kan man
om man vill

;)

till dig från lilla mig!
2011-01-29

    ej medlem längre
Tänker
stark vilja
skicklig vilja
GOD vilja...
För mig är det viktigt att den Goda viljan lever mig.
Fast jag lyckas inte alltid ska jag erkänna.
Men att intensionen finns där finns inga tvivel :)
2011-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Nej, det är en myt.
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska