Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I verkligheten

är inte något man gör
någon annans fel

det är bara verkligheten
man inte orkar med

att de sjöar
man har inom sig
kanske är för djupa
för att bottna i

att det slag man fick
för länge sen
har ruttnat
i sin grav

från den stunden
blir det bara du själv
som bestämmer
över hur resten
av livet
ska gestalta sig

hur mycket gott
du vill ha
av kakan
du tycker
ser aptitlig ut

hur mycket
du tycker
du är värd
i det man
kallar lycka

hur mycket som
du klarar av
att unna dig
när kravhjulet
stannat




Fri vers av Kim VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2011-01-29 21:51



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Mycket uppmuntrande. Man ska inte gräma sig det mår man bara sämst själv av.
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP