Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotik (2011)


Oh, du ljuvaste av varelser,
du ger av din närhet,
så kan jag då känna allt du är,
och jag skriker efter dig.

du är mig så intim och så nära,
så absolut i rummet,
du driver mig till höjder,
jag aldrig nånsin förstod fanns.

Så brinner mitt hjärta,
och min kropp som i trans,
jag är berövad all rimlig klarhet,
jag älskar utan uns av sans.




Fri vers av Järnkatten
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-29 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten