Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gav mig själv 4 minuter och 44 sekunder på mig att bara skriva, samtidigt som stämmor och skogsljud virvlade runt i rummet. Detta är processen, inte resultatet.


4.44

Jag är dig godtrogen
snälla sig ja

Takt takt takt takt byte
inte ikväll bara idag.

Om man bara skriver
utan att stå still
kommer orden flyga
fan precis dit du vill

Mörker var är du nu
När jag inte känner dig längre

Jag litar på honom för han har inga andra tankar om mig
trasig är den andre men han var trots allt först
Din position är inte lägre bara för att du nuddar golvet
bara sträck dig lite längre
Så inspirerande

Det är nästan för många hyllor
att fylla
men har vi tiden?
eller har den oss i ett stadigt grepp
Ostadig, vinglig. vinden gillar ditt hår
För det ifrågasätter alltid riktningen

Om orden hade kommit tidigare
hade jag inte litat på dem

Jag har inget bra svar
så jag låter det vara
men det är nog det sämsta man kan göra

nu var det slut, nej det vara bara en paus
stress nej exhaltering, en tydlig vilja
en vija att leva finns det något vackrare
Ocensurerad och ren
för bara där är jag säker
bara där kan vi älska.

Jag får inte vänta ännu
för när vi väntar dör vi
det är inte sant, för sant är inget
men det är trovärdigt till och med i detta sammanhang
Färger är bara ljus.
Slut.




Fri vers (Fri form) av Nilon
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-30 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon