Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006-09-12


~En Liten Stjärna På Himlen~

En liten stjärna på himlen lyser
Skyms lätt bort av det starka ljuset
Ljuset från lycka
Ljuset från dig
Måtte du bringa
Ljuset till mig




Fri vers av Raxo
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-30 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raxo
Raxo