Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Över nu~

Det är över nu
Allt är bra nu
I denna stund
Så mår jag bra
Ska säga det jämt
Så det endast finns kvar
Inga tankar
Får tynga mig
Livet är för kort
För att förstöras av dig
Jag ska från och med nu
Vara min egen tröst

"Allt är bra nu"
Min egen röst,
ska säga det först




Fri vers av Raxo
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-04 16:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra !
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Raxo
Raxo