Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009-11-30


~Din Stora Dag~

Vet du vad?
Det är din dag idag
Nu är de din tur att le
Nu är det alla andras tur att ge
Idag måste alla dig behaga
Idag är ditt liv som den lyckligaste saga
Så lev du livet
Glöm bort din ensamhet
Idag finns inte
Ett endaste problem

Vet du vad?
Det var din dag idag
Men nu är den slut
Nu blir det precis som förut




Fri vers av Raxo
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raxo
Raxo