Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min farfar. Göran Ilvered 1935 - 2011


~Klockan är slagen~

Klockan är slagen
Din tid har tagit slut
Du lämnar ett hål
som är för stort för att fylla ut
Tiden rusar som vanligt förbi
Men för mig så står den alldeles still
Vill bara skrika,
men ingenting hörs
Vill inte tro,
på vad jag har hört
Minns dig så väl,
det var som igår
Allting du sagt,
under alla mina år

Nu har klockan slagit för dig
Du kommer aldrig bli glömd av mig
Du kommer alltid finnas kvar
Hela tiden, vareviga dag
Även om det är svårt att finna tröst,
så kommer jag alltid höra din röst

Samlas idag för att säga farväl
Samlas idag för att leda din själ
Om det finns en plats bortanför vår jord,
så kommer du där, få finna din ro
Om du väntar,
så ses vi igen
Tills dess så lever,
du inom mig




Fri vers av Raxo
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-20 10:06



Bookmark and Share


  mare VIP
Fina vackra ord i sorgens stund
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Raxo
Raxo