Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009-09-30


~Unanswered Love~

Why would someone like you?
How can you be loved at all?
Why would he see you?
You are not what he wants
He will never love you
He will only despise
Unfortuned to stop fearing
What he can't understand




Fri vers av Raxo
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raxo
Raxo