Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Without you~

Trying so hard,
to be myself.
Have tried to hard,
to live for your sake.
Now it seems,
like all is gone.
I guess our friendship,
from now is done.

Cause when you see flowers
I will only see rain
When you go out dancing
I lay lonely for myself
Cause memory of you,
have left me in chains

A week pass by
nothing feels the same
A month, a year
you are too far away
Even if I no longer can see
I know my heart will never be free




Fri vers av Raxo
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-19 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raxo
Raxo