Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006-09-12


~Du Ger Mig Glädje~

Efter alla hårda år
Efter alla djupa sår
Då sken en stjärna upp så klart
Livet blev då underbart
Jag kunde plötsligt andas ut
Livet det tog inte slut
Varje gång jag ser på dig
Slår mitt hjärta om igen




Fri vers av Raxo
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-30 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raxo
Raxo