Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan ej förklara



än saknad av din närhet
och val, man gör

en lång stund har jag haft en molande känsla i magen
timmarna går så långsamt, när inte du är här


när jag inte är hos dig
blir tiden till en plåga

jag väntar, längtar
längtar tillbaks


att bara vara nära
att kräva tillit i vår relation

att kräva av mig själv, mod
att ha tillit


det är en saknad och en handling
jag ej kan förklara


säg vad är det jag ska göra,
utan dig vid min sida

varför valde jag att svika det
som var du och jag


jag kan ej förklara










Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-30 18:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Hihi:) Det skulle stå längtar :)
2011-01-30

  Ninananonia VIP
Saknad,längar kärleken.
Bra skrivet.
Berör.
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP