Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...helt utan skyddsnät och chi apanage......, kanske böter istället....(?) "Ironivarning!" OBS Personer med borgerliga ideologier varnas , speciellt de med hjärtbesvär ! OBS


"Politisk Humor !"

Sveriges för närvarande giftigaste
och mest ohälsosamma "blomsterbad" - ROSENBAD !


En utrikesminister som INTE borde vara med på ...BILD(T) !


Ett känt mensskydd med , delvis, samma
namn som en blodbesudlad president - OB-ama !


Ett svenskt statsråd som borde ta sig ett gyttjebad - M(a)UD Olofsson (MUD=Gyttja)


Samma statsråds psykiska status - MA(u)D Olofsson (MAD = Galen )


"Dagen" då de flesta snackar en massa SKIT - RIKS-DAGEN !


Det luktar,just nu, som om någon satt och bajsade där -
(regering)SK(ansli)ET !

-----







Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-30 19:34



Bookmark and Share


    Loffe
Jag är varken borgerlig eller har hjärtbesvär. Behöver jag säga mer? ;)

// Loffe
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska