Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att livet är som det är, för att döden är som den är.


Awake

Vi sitter i soffan,
inne i TV:ns värld,
medan världen utanför slocknar.

Medans solen går ner,
och månen lyses upp.
När stjärnorna börjar synas,
och falla.

Du reser dig upp,
och stänger av TV:n.
Men jag vill inte med till sängen,
måste vi?

Kan vi inte sitta här,
invirade i samma filt,
hand i hand och titta på
TV.
Tills dag blir natt?

Du kan sova lite mot min axel
om du vill.

För jag vill inte till sängen,
vill inte att du somnar,
sådär sött.

För jag vet,
att då kommer demonerna fram.
Nattens monster,
nattens tystnad.
Som aldrig,
är tyst.

Vill inte bli ensam,
med demonernas klor,
deras ilande skrik,
och deras ögon.

Snälla älskling,
måste du resa díg,?
måste du stänga av TV:n?
Måste världen slockna?
måste dag bli natt?




Fri vers av Smurfeeeen
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-30 19:48



Bookmark and Share


    Molidae
Fin
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen