Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick en uppgift i engelskan att skriva en dikt inspirerad av en annan poet. Jag valde “In a station of the Metro” av Ezra Pound. Enjoy och var snälla.


In the smoking lounge

The image of freedom imprisoning, holding me;

like a deer caught in the headlights




Fri vers av osams
Läst 383 gånger
Publicerad 2011-01-30 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

osams
osams