Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snow White was a slut that choked on a piece of apple

paniken kryper

slickar väggarna
from krakow with love
längs en korridor
utsmetade fingertoppar
en avskuren flyktväg
där någon redan bränt
alla broar

en brottsplats över gallret
där dom alltid ser
genom slutna ögon
så enkel att låtsas
4 cl lättja and forgive me father
I will sin

en brudklänning av lakan
Chanel No.60 New York Red
över hennes spegelbild
ett avskedsbrev i en hiss
när brandlarmet går

känslan av att natten är oändlig
av att hålla hårt i något
tills fingrarna ger upp
och att plötsligt inte
hitta mobilen i väskan

hennes närmaste, älskade
förflutna i 24 röstmeddelanden

dinjävlahoraidiotdukundeha
döttellerännuvärreöverlevt
vadtusantänktedupådu
kundefaktisktdött


och hon kan bara tänka

ja

och låta ännu ett tåg

passera










Fri vers av osams
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-06 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

osams
osams