Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

00:55


det fanns en tid
då kartböckerna gav svar
som hoppfulla pussel under våra fötter

nu undrar till och med gps:en

vart fan är vi påväg?




Fri vers av osams
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-29 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

osams
osams