Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet ej om den här dikten blir längre än så här, det är gamla känslor som jag borde skrivit ner för många veckor sen.. får se om jag kan hamna i rätt sinnesstämning igen any time soon.


working progress

klarvaken och sömnig
ringer du mig
från varje gathörn
tills alla mynt har tystnat
i dina steg
från betaltelefonerna
river du upp himmel och jord
över dina älskade

det var tid att fly
och veckor senare
gapar fotoramar tomma
och minnena av dig
av mig av oss
är inte längre

löften jag gett dem
förälskad, förstörd, förbannad
löften som kommer förbli
kvicksand under deras tillit













Fri vers av osams
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-05 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

osams
osams